FŐOLDAL

Radványi Nagy Emese

okl. stíluskommunikátor

üzleti megjelenés specialista

Business Style Academy alapítója

Hiszem, hogy a stílus nem feltételen pénz kérdése, sokkal inkább kompetencia, ami vele született tulajdonság, de kellő odafigyeléssel elsajátítható és kialakítható életérzés.

Coco Chanel szerint
a stílus a részletekben rejlik.

Én is ebben hiszek!

 

Stíluskommunikátor tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Stíluskommunikátor szakirányú továbbképzési szakán végeztem és szereztem Master diplomát 2012-ben.

Korábban tolmácsként később pedig egy nagy biztosítótársaság kiemelt ügyfélmenedzsereként rengeteg tárgyaláson, megbeszélésen vettem rész és sokszor megfigyelhettem, hogy ha a megjelenés, a kommunikáció és a tudás nincs összhangban, az rögtön felszínre kerül. Hiszen, nem elég egy szép ruhát, egy drága öltönyt magunkra húzni, ha abban nem tudunk sem megjelenni, sem kommunikálni, gyakran még viselkedni sem. Ennek az ellenkezőjére is láttam bőven példát. Lehet valaki nagyon tanult, értelmes és művelt, a szakma kiválósága, ha nem ismeri az üzleti öltözködés szabályait az első benyomás elvén később már nagyon nehéz helyére tenni az összképet. Egyszerűen nem fogják komolyan venni azt, aki nem jártas az alapvető üzleti öltözködésben és inkább olyan kapja meg az állást, aki bár kevésbé prominens az adott területen, de van kiállása és az összhatás tekintetében „eladhatóbb”.

Ismerjük a mondást, „Nem a ruha teszi az embert!”, viszont van egy másik közhely is, miszerint első benyomás, csak egyszer adódik.

Valahol a kettő között az igazság! A történelemben számos példa bizonyítja, hogy jó megjelenéssel, kellemes modorral, csatákat lehet nyerni.

Mindenki számára ismert, hogy az üzleti életben a siker nem csupán a szakmai tudásunkon, hanem sok apró finomságon is múlik. Az öltözködésünk és viselkedésünk része a lényünknek. Érdemes ezért figyelni, különösen az üzleti életben, hogy jól összeválogatott, helyesen kombinált, az alkalomhoz illeszkedő olyan ruházatot viseljünk, amely korunknak, testalkatunknak és élethelyzetünknek is megfelelő. 

 

“Hiszem, hogy a stílus és a stílusosság mindenkinek jár! Éppen ezért azt a célt tűztem ki magamnak, hogy vállalkozóknak, üzleti vezetőknek, felsővezetőknek és mindazoknak, akik erre nyitottak támogatást nyújtsak a saját vagy üzleti stílusuk megtalálásához, hogy általa profiként a profik között professzionálisan tudják képviselni magukat, a cégüket és a terméküket.”

Ismerjen meg, tudja meg én ki vagyok, honnan jöttem és hová tartok.

 

PROGRAMOK – SZOLGÁLTATÁSOK


Business Style Academy

1. Bázis:

Shopping day!

Vásárlás szakértői szemmel Bécsben vagy Parndorfban.

Ezt ki kell próbálni!

 

2. Prémium:
Üzleti gardrób

 Üzleti gardrób kialakítása extrákkal! Ahol minden-mindennel jól mutat.

 

3. Egyedi:
Személyes stílusépítés

 Ez a luxus csomag kistestvére, az egyéni, személyes stílus irányába megyünk.

 

4. Luxus:
Egyéni üzleti stílus

A megjelenés a személyiségünk védjegye! 

Ezt alakítjuk ki.

 

info@radvanyinagyemese.com

 

Programok   Kapcsolat  Stíluskommunikátor   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató