Stílustanácsadás Ár-érték aránya
Külső megjelenés

Stílustanácsadás ár-érték arányban

Beszéljünk akkor az ár-érték arányról, mert nyilván mindenki szeretné tudni, mit kap a pénzéért. Logikus!

Az egyedi stílusfejlesztés csomagom 1.482,- Euró + ÁFA ( Mivel én Bécsben élek és a vállalkozásom is osztrák, ezért Ausztriában az ÁFA 10% erre a tevékenységre, de én alanyi adómentes vagyok, tehát 0% )
Tehát  1.482,- Euró, ami a mai árfolyammal számolva (350, 56 Ft/1 Euró ) 519.530,- Ft.

Sok pénz? Igen, nagyon sok pénz!
Főleg, ha csak felöltöztetném, esetleg készülne egy frizura, megmondanám hogy milyen színek állnak jól, készülne pár fotó és mehetne Isten hírével! Azt én sem fizetném ki!

Amit én kínálok az egészen más! Hogy miben?

Stílustanácsadás – a tanulás

Leginkább az autóvezetéshez tudnám hasonlítani.

Egy autóvezetői tanfolyam is, ha most kezdem belekerül 500.000,- Ft-ba, igaz? Kressz oktatás, ahol megtanulom az alapokat, hogy mit szabad és mit nem, hogyan tudok biztonságosan közlekedni. Van EÜ oktatás, ha valami történne és azt is megtanítják, hogy mekkora nyomás legyen a kerékbe hogy jól guruljon az autó.
Ezután mehetek a tanulópályára gyakorolni. Először az oktató fékez és én csak vezetek, utána lassan elengedi a féket és már én irányítok, de ha veszély közeledik, azért még belenyúl a kormányba. Utána vizsgázom és ha elsőre sikerül ( sajnos ez a ritka kivétel, mert általában csak 2-3-4 alaklom után sikerül), akkor kapok egy kis papírkát, hogy most már alkalmas vagyok a közúti forgalomban a biztonságos gépjármű használatra. Ez egy olyan tudás, amit, ha gyakorol az ember soha nem felejti el és szinte mindegy, hogy milyen típusú autót vezet is később, a kormányt ugyan úgy kell forgatni egy Mercedesben, egy Audiban, vagy Opelben. 

Az én munkám is hasonló, csak nálam nem kell vizsgázni, viszont addig nem engedem ki az ügyfelet a “forgalomba”, amíg nem érzem és ő is, hogy már “biztonságosan” tud közlekedni a stílus világában. 

 

Vágykeltő shopping

Minden egy vágykeltő shoppinggal kezdődik, ami a program ingyenes része. Ez a Shopping azonban nem ugyan az a shopping, mint amit a Shopping day elnevezésű programban olvashatunk. A különbség, hogy itt a különlegességeket mutatom meg, míg a shopping day alkalmával konkrétan és célirányosan vásárolni megyünk. Nagyon sokszor van ugyanis, hogy vágyunk egy táskára, egy cipőre, egy órára, de ha megpróbáljuk és nem kényelmes, már nem kell tovább a vágylistánkon dédelgetni. Pont ezért élvezik  ezt ügyfeleim, mert felpróbálhatnak olyan ruhákat,cipőket ingyen és bérmentve, amiket csak katalógusban láttak, de magukon nem tudták elképzelni.

Ezt csak Bécsben tudom megcsinálni, mert itt tudom megmutatni a csodákat. Nem biztos, hogy vásárlás is történik ebben a 4-5 órában, ameddig tart, bár mindig vannak ledöbbenések, hogy ez itt csak ennyi? 

shopping -Stílustanácsadás Radványi Nagy EmesévelVágykeltő shopping az ismerkedés

Mondhatnánk azt is, hogy ez az ismerkedős szakasz, ahol még az ügyfél eldöntheti, hogy én vagy ahogy dolgozom szimpatikus neki vagy sem, akarja a programot vagy sem.

Én is fel tudom mérni, hogy akarok-e az ügyféljelöltel dolgozni vagy sem és hogy milyen darabok után nyúl elsőre, mert ez a későbbiekben fontos lesz.
Ez teljesen kötelezettségmentes, hiszen nem mindenkinek jöhet be az én stílusom, felesleges lenne addig bármit is fizetni.

Például egy kedves ügyfelemmel dolgozunk:

Amennyiben leteszi mellém a voksot az ügyfél akkor kezdünk el közösen dolgozni. A fizetést megbeszéljük, hogyan szeretné. Ebben teljesen rugalmas vagyok.

Az alapozó résznél megtanítom A-Z-ig a stílusképleteket ugyan azt, amit a stílustanácsadók is használnak. Milyen öltönyhöz, milyen alkalomra, milyen nyakmérethez, milyen inghez, milyen nyakkendő dukál. Milyen trükkökkel lehet feldobni a ruhatárat, mik a vékonyító vagy inkább turbózó darabok. A zoknitól a díszzsebkendőig, a harisnyától a kalapig mindent. Már megkaptam egyszer a szakmától, hogy túl sokat adok, de nem bánom! A tudás mindenkinek jár, én ezt vallom!

shopping3 -Stílustanácsadás Radványi Nagy EmesévelGardrób

Utána, átnézzük a gardróbot és megbeszéljük a személyes testi adottságok adta lehetőségeket. Meghatározzuk a színtípust és megbeszéljük, hogy a jelenlegi életéhez milyen stílusok felelhetnek meg. Átválogatjuk a már nem hordott darabokat és kialakítunk egy olyan gardróbot, amiben nem kell gondolkodni, hogy mit vegyek fel, mert passzol minden mindennel, úgyhogy bármihez nyúlok reggel, az jól fog kinézni egész nap. Ehhez a már megvásárolt darabokat használjuk fel és összeírjuk mit lehetne még beszerezni.

Eddig tart az elmélet! Van egy jó hírem! Senkinek nem kell vizsgáznia!

Gyakorlati rész

Ez után következik a “gyakorlati” rész. Elmegyünk együtt shoppingolni! Ezen alkalmakkor nem biztos, hogy a vásárlás a cél, inkább a gyakorlás. Persze, ha találunk olyan darabokat, ami kell a gardróbhoz és nagyon megéri, akkor megvesszük. Én mindig nagyon figyelek az ár-érték arányra. Csak azért, mert valami márkás, nem biztos, hogy megéri az árát. Nem turkálok senki zsebében, megbeszélem az ügyféllel milyen összeghatár az ami neki belefér és ennek megfelelő helyre viszem. Ezeket a gyakorló shoppingokat általában Bécsben, Parndorfban, Budapesten, esetleg kérésre más helyszínen végezzük, de akkor fel kell számoljak utazási költséget is. A konkrét vásárlást, azonban érdemes Bécsben vagy Parndorfban intézni, mert higgyék el, hogy ár-érték arányban ott a legjobb és az útiköltség bőven megtérül.

Az egyedi stílusfejlesztésben 2 teljes nap gyakorló, shoppingoló rész van, de ha azt látom, hogy bizonytalan az ügyfél vagy ő érzi, hogy ez nem volt elég a számára, akkor beteszünk még 1 napot, ez nem gond.

Üzleti stílusfejlesztés

Az üzleti stílusfejlesztés 2.500,- Euró és a szeméyles stíluskialakításon kívül az üzleti stílust is kialakítjuk. Mivel én magam is üzleti területen dolgoztam több, mint 15 évig, így nagyon jól tudom mi kell a bank-és pénzügyi szektorba vagy mi egy vállalkozásba és mi egy multihoz. Itt meg kell tanítsam a dress codekat is, hiszen nagyon nem mindegy, hogy délelőtt vagy 18 óra utáni eseméynre kell felöltözni, milyen szintű az esemény, stb.
Át kell nézzük az üzleti protokollszabályokat is. Nagyon fontos és azt, hogy hogyan lehet az első benyomást befolyásolni a tárgyalások alakalmával.

Korábbi ügyfelem, ennek hatására milliós üzletek helyett most milliárdos üzleteket bonyolít nagy sikerrel. Önök szerint megérte neki ez a befektetés?  Saját bevallása szerint többet is.
Ebben a programban 4 Shoppingos nap van, mert az üzleti gardróbot is ki kell alakítani és tudni kell stabilan használni.

Ezek a programok persze időt igényelnek, de nem úgy, hogy szabadságot kell kivenni vagy le kell mondani valamiről. Nem határozok meg időtartamot, mert a program nem arról szól, hogy én mennyi idő alatt tudom “letudni”, hanem az ügyfélről. Van aki gyorsabban halad, van aki lassabban, az árban ez a kényelmi faktor is benne van. Persze egy hónap alatt is el lehet végezni, de akkor össze kell költözzünk!

Hol vannak a képzések?

Az eleje, az elmélet általában online megy, de lehet kérni a személy verziót is, kinek mi fér bele az idejébe. Ez is az ügyfelet szolgálja. A gardróbrendezéshez helyszínre kell utazzak, de ennek az ára benne van a programban. Ekkor szoktuk az alkat -és színmeghatározást is elvégezni. A Shopping napok pedig teljes naposak vagy hétvége vagy hétköznap, amikor tudunk időpontot egyeztetni.

Nos, azt hiszem elég tartalmas és hiánypótló program, ami egy stabil tudást ad a későbbiekre. Akár tetszik, akár nem, de a külső alapján vagyunk megítélve. Én ezt napi szinten tapasztalom, ha bemegyek egy üzletbe. Velem az eladók nagyon kedvesek és készségesek. Tegnap például elintéztem mosolyogva egy olyan 20%-os kedvezményt, ami igazából csak félig járt, kuponom nem volt hozzá, mégis a legdrágább ruhára megkaptuk a kedvezményt. Ezt persze nem nekem Radványi Nagy Emesének adták, hanem a fellépésemnek, határozottságomnak és annak, hogy azt sugároztam: “Kiskomám, jól fogsz járni a jövőben, ha most kedves vagy velem! ” Persze, most csak viccelek, de valahogy mégis működött és már nem először.

 

  • Aki velem dolgozik maximális türelmet és szakmai hozzáállást kap.
  • A program végén nő a magabiztossága és határozottsága
  • Ezzel a tudással képes lesz a profik között professzionális megjelenéssel és kommunikációval mozogni és a szakmai sikerek sem maradnak el
  • A divat változik, a stílus viszont örök

 

Ne várjon, döntsön és vegye kezébe a stílusát!

 

info@radvanyinagyemese.com

A STÍLUS FORMÁLHATÓ!
A megfelelő megjelenés befolyásolhatja az egész napunkat, ezzel az egész életünket!

 ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉS

info@radvanyinagyemese.com

 

Programok   Kapcsolat  Stíluskommunikátor   Impresszum   Adatkezelési tájékoztató